♡ Unikke og specialdesignede familiekalendere ♡ Ugeplan.dk modtager pt. desværre ikke nye ordre i webshop'en. Ved spørgsmål kontakt mig på kontakt@ugeplan.dk. Smil fra Anne ♡

Om Ugeplan.dk


Mit navn er Anne Ambo. Jeg er mor til to dejlige piger, gift med Troels, oprindelig norsk og ejer af Ugeplan.dk. Som tidligere projektleder på et Københavnsk digitalt bureau, er overblik og overskud nøgleord for mig. Har jeg overblik, så har jeg kontrol, og tid til at fokusere på det der er vigtigt, og det giver overskud til at være impulsiv. Også i familielivet.

Efter barsel med min første datter
stod vi og skulle have en travl hverdag, nu som børnefamilie, til at hænge sammen. Jeg skulle tilbage på job, og vi havde brug for et værktøj til at styre familiens mange aktiviteter, indkøb, sport og hente / bringe aftaler, og jeg fandt så ugeplanen i Norge.

Jeg blev så vild med ugeplanen og med de mange muligheder - den er det perfekte redskab til travle mennesker - at jeg simpelthen besluttede mig for at skaffe mig rettighederne over Danmark, og starte op som selvstændig.

Det er jo ikke noget nyt i en ugeplan, men det, at du selv designer, tilpasser og kan gøre den personlig på en professionel måde, det er en nyhed, og at den virker efter hensigten, det er min egen familie et godt eksempel på. At den både er praktisk, pæn og kan fungere som opslagstavle, det er en stor bonus for mig.

Jeg håber at en familiekalender fra Ugeplan.dk også kan hjælpe dig og din familie til en mere overskuelig hverdag og til at skabe tid til det der betyder noget  - om det så er som familie, børnehave eller virksomhed.

Smil fra Anne :) 

Den originale Ugeplan

Idéen til UgepIan.dk kommer oprindeligt fra Norge & Ukeplan.no og har været en succes hos vores naboer i mange år.

Dette er hvad den norske iværksætter og Ugeplanens mor Siri skriver om sit hjertebarn:
"Den første Ukeplanen jeg lagde var bare til min egen familie. Men jeg fikk jeg spørsmål fra andre småbarnsfamilier som var innom kjøkkenet vårt. De ønsket seg også et slikt funksjonelt bilde på veggen. Jeg designregistrerte tavlen i Norge og EU og 1. oktober 2010 startet jeg opp hjemmesiden ukeplan.no. I løpet av kort tid ble jeg gründer på fulltid og sa opp journalistjobben min. Det viste seg at det som fungerte for min familie også fungerte for andre småbarnsfamilier som slet med logistikken rundt omkring i hele Norge."

Det var den norske Ukeplan.no som var først på markedet og de har benyttet tiden godt til at udvikle og kvalitetssikre tavlerne. Ugeplan.dk har rettighederne til at sælge de originale, norske ugeplan tavler her i Danmark. Når du handler hos os kan du derfor være tryg på at du får den bedste kvalitet og den bedste service. Vores mål er uden tvivl 100% tilfredse kunder.

Det bedste trykkeri i Europa

Tavlerne produceres nu hos trykkeriet Cewe i Tyskland med de bedste og mest moderne maskiner. Cewe er markedsledende på det europæiske marked og har vundet flere priser for bedste kvalitet på fotoprodukter i Europa. Vi er meget glade for at have Cewe som vores samarbejdspartner og kan derfor trygt garantere at du som kunde får den bedste kvalitet.

Gå til shop og lav din egen personlige Ugeplan

Til Shop