20% JANUARRABAT PÅ ALLE KALENDERE & DØRSKILTE!

Det siger mine kunder...

...nedenfor kan du læse hvilke oplevelser nogle af mine mange glade og tilfredse kunder har. 

"Hej Anne....

Vores kalender er nu meget enkelt, da jeg er meget ordens menneske og ikke kan ha rod :)

Derfor er dit koncept fantastisk for mig som ikke kan ha skæve streger :) havde selv forsøgt at lave en på glasplade, men neeej det gik ikke :)

Jeg er super glad for min kalender, den er lige som jeg ønsker den skal være, så tak fordi du laver smukke og brugbare kalendere.

Så JA, jeg er fuldt ud tilfreds :) :)"

Heidi Boddum, Korsør

"Hej Anne,

Vi er super glade for vores flotte og helt fantastiske ugeplan og bruger den rigtig meget. Jeg er pt på barsel, men starter igen på arbejde næste måned, så er sikker på den bliver endnu mere fantastisk til at holde styr på hverdagen :)"

Kamilla Schøler, Padborg
 

"Så kom den fine ugeplan op og hænge. Vi er så glade for den, giver et suverænt overblik over alle ugens aftaler. Og nu kan vi alle fire komme med ønsker til aftensmaden samt holde øje med hvornår vores livret er på! Og den er flot at have hængende da den har et stilrent design!"

Lene Moritzen, Svendborg
 

"Hej Anne

1000 tak. Har modtaget planen i dag, den er SÅ fin!!! Var slet ikke klar at der var så fin en ugeplan på markedet. Er super glad for den og for den gode service du har ydet. Jeg vil klar anbefale dig videre til andre.

Mange tak :)"

Louise Mortensen, Sunds


"Hej Anne!!

Amen - den kalender er intet mere end fantastisk - og den bliver beundret af alle som kommer her! Flere har sagt de også vil bestille en :) ikke nok med, at den er utrolig dekorativ, så har den givet os meget mere struktur i vores hverdag - og det trængte vil til :) på alle måder er det klart det bedste køb vi har gjort meget længe!

Tak for din skønne hjemmeside!"

Mette Larsen, Løsning

"Hej Anne.

Vi er meget tilfredse med og glade for vores ugeplan. Det skulle vi have gjort for laaaang tid siden.. Selv vores datter på to synes det er et kæmpe hit og står og peger på hendes kolonne og siger "hvad skal mig lave idag? ;)

Christina Sørensen, Ringsted

"Tusind tusind tak. Vi er helt vilde efter posten har været med den smukkeste ugeplan. Vi er bare SÅ glade for den selvom den kun har "boet" her hos os i få timer og kan mærke vi bliver super glade for den. Kæmpe stor TAK for fantastisk service fra dig. Tusind tak også for den gratis clips du havde lagt i den smukke indpakning."

Kærlige hilsner fra hele Familien Uggerhøj Frydkær, Frederikshavn 

"Hejsa.

I maj 2015, gav jeg min mand denne fine ugeplan i gave, og vi er så glade for den :) Synes bare lige at i skal vide, at det er et superflot og anderledes 'billede' at have på væggen!

Kan klart anbefales :)"

Julie Gullits Mikkelsen, Maribo 

"Du kan tro vi er tilfredse! En brugbar og pæn tavle med er stort og lækkert foto af vores dejlige børn!

Den er i sig selv et kunstværk i stor størrelse, der med fryd og glæde pryder væggen i vores køkken!

Vi er super glade for denne løsning. Den er en vigtig brik i vores ADHD/autisme puslespil!"

Hanne S. Pehrson, Spentrup
 

"Hej Anne.

Så har jeg modtaget den FINESTE ugeplan :D SÅ er min lille prinsesse og jeg klar til at gå en stresset tid med eksaminer/jul i møde.. Og trods alle flyttekasserne i vores "nye" hjem - så har vi nu det mest vigtige vi kan få op <3

Syntes simpelthen det er en fantastisk ide med sådan en ugeplan - så fortæller vidt og bredt om det til alle jeg møder :)

Tusind tak for en god kundeservice <3"

Anne Christina Elbech, Padborg 
 

Hej Anne,

Ja vi er yderst tilfredse og som mand må jeg nok indrømme, at det rent visuelt er blevet nemmere at overskue alle børnenes og vores egne aftaler 

Kenneth Barfod, Søborg
 

"Hej Anne.

Vi er mere end tilfredse med vores ugeplan!! Den er helt fantastisk, børnene elsker den, jeg elsker den og ikke mindst min mand som nu har meget nemmere ved at overskue en meget meget travl hverdag.

Den er samtidig en øjenåbner i forhold til at skrue tempoet ned engang imellem, for hold da op hvor har vi meget at se til med 3 børn og en hulens masse aktiviteter :)"

Sara Nielsen, Smørum

"Hej Anne,

I sidste weekend fik vi hængt vores ugeplan op. Udover, at det var yderst nemt at få den hængt op, og at den pynter i vores hjem, så har den allerede hjulpet os til at huske/strukturere vores hverdag.

Ugeplanen hænger i vores køkken/alrum, og her får vi nu et godt overblik over ugens aktiviteter. Siden vi har hængt ugeplanen op, har vi fået hjælp til at huske hinandens program - det er ganske simpelt super.

Vi er meget glade for købet, og ser frem til at bruge den."

Jørn Schultz-Boysen, Struer

Charlotte Panduro, Odense

"Hej Anne,

Så kom VORES ugeplan :) Den er SÅ flot - vi er SÅ glade!!! Sådan en har jeg virkelig ønsket mig længe - er verdens lykkeligste husmor. TAK!"

Camilla Langholm, Korsør 
 

"Kære Anne.

Her er et billede af vores dørskilt. Vi er meget glade for resultatet og glæder os helt vildt til at sætte det på vores nye hus til april.

Tror godt du kan regne med at der kommer flere bestillinger fra vores familie, der var mange misundelige blikke da vi viste vores dørskilt frem.

Endnu engang tusind tak!!"

Camilla Ballegaard Vilholdt, Løsning
 

"Vi er utroligt glade for tavlen og alle gæster spørger til, hvor vi har fået den fra ;)"

Gilly Gall, Hellebaek
 

"Hej Anne

Så modtog jeg min fine tavle. Endnu en gang TAK - også for den ekstra gave, der var med i forsendelsen. Jeg sku' hilse fra min mand at sige, at tavlen er meget monteringsvenlig og i super god kvalitet."

Tanja Sommer Kjær, København
 

"TUSIND tak for vores flotte dørskilt :) Superflot er det :)"

Rikke Bisgård Sørensen, Tjele
 

"Vildt glad...jeg kan ikke vente med at få den hængt op :)"

Marlene Meyer Møller, Brønderslev
 

"Hej Anne

Tak for den fine ugeplan. Den er netop hængt op i dag og er sikker på at vi bliver glade for den :)"

Maria Ran Nielsen, Slagelse
 

"Weeee så kom den, Anne. Og allerede under udpakning er jeg forelsket :)"

Sussie Brandt, Glostrup
 

"Hej Anne

Jeg har nu modtaget min ugeplan - og HOLD OP hvor er den bare flot :) Tusind tak for det flotte resultat - jeg er meget glad! Og tak for kanon god og hurtig service :)"

Julie Gullits Mikkelsen, Maribo
 

"Hvor er den bare super flot i designet. Den er allerede kommet i brug og det er super dejligt at vi alle, uanset alder, nu hurtigt kan overskue en hel uge :)"

Mia Olufson-Juul, Randers

"Tidligere brugte vi en familiekalender i papir, men efter vi fik vores tavle fra Ugeplan.dk, går vi aldrig tilbage igen! Det sparer tid ikke at skulle udfylde de samme felter igen og igen, og hele familien kan hurtigt og nemt overskue den kommende uge."

Trine Kolding, Overskud i familien 

Gå til shop og lav din egen personlige Ugeplan

Til Shop